Ha tålamod denna hemsida är under uppbyggnad...

En kort beskrivning av mig själv

 

Jag heter Frida Björklund. Jag bor i hop med min man, två barn och hund i ett radhus söder om Stockholm och har landställe i skärgården.

Jag har alltid varit intresserad av grafisk form, design och kommunikation och sett sambandet mellan hur väl ett budskap går fram beroende på hur man väljer att presentera det i text och bild. Vilket gjorde min vetgirighet av detta så stark att jag valde att studera Grafisk design och kommunikation på Berghs.

Jag har alltid min kamera till hands och dokumenterar min vardag med hjälp av bilder. Jag uppskattar verkligen den digitala tekniken som ger mig stora möjligheter att experimentera och jobba med bilderna i datorn.

Homestyling, eller inredning i störta allmänhet är också något som ligger mig varmt om hjärtat och som ständigt är under förändring i såväl vårt hem som hos min uppdragsgivare. Inför en försäljning behövs alltid en mer eller mindre förändring av bostaden göras, första intrycket är otroligt viktigt!

Att arrangera fester, från barnkalas till bröllop, från ett boka datum-kort till sittning är en fantastisk uppgift att få och något jag tycker är otroligt roligt. 

Ha tålamod med denna hemsida, den är under uppbyggnad och kommer med tiden att fyllas med inspiration-/uppdragsbilder. 

 

CREATIVE BY FRIDA

Frida Björklund